MENÜ
Minőség, mindenáron...
"A titok, hogyan leljünk örömet munkánkban, egyetlen szóban rejlik: kiválóság. Ha az ember tudja, hogyan csináljon valamit igazán jól, máris örömét leli benne." 

Cégünk 1998-ban alakult, betéti társaságként.

 

Akkoriban, gipszkartonozás és nyílászáró beépítés profillal.

Az évek során elindult egy irányba, a keret nélküli üveg szerkezetek szerelése felé. Ma már kizárólag üveggel foglalkozunk.

 

Igyekszünk minél „kisebb” vállalkozásként fennmaradni, hogy a magas működési költségek ne tegyenek kizárólag „profit orientált” szolgáltatóvá.

A munka, az alkotás és az anyag szeretete tesz minket olyanná, amilyenekké az évek során váltunk. Munkatársaink, folyamatosan keresik az új innovatív megoldásokat és tájékoztatva vannak a megjelenő új technológiákról.

 

Leginkább a helyszíni szerelésekre vagyunk felkészülve és ott is professzionális szerszámokkal, precíz, nem „kapkodó” munkát végzünk.

 

Ön nyugodt lehet abban, hogy hozzáértő, lelkiismeretes szakemberekre talált, olyanokra, akik a megrendelő igényei szerint éjszaka is elkészítik a megrendelt kivitelezést.

 

Árajánlatunk minden esetben „rejtett költség” mentes. Ha bizonytalan tényezők befolyásolják a megvalósítást, akkor erre nyomatékosan felhívjuk a figyelmet.

Nem vagyunk drágák és nem is mi leszünk a legolcsóbbak. De a legolcsóbb sokszor a végére a legdrágábbá válik.

 

Garanciális okokból a hozzáértő lelkiismeretes munkavégzésünk, és a minőségi anyagok használata miatt nem hívnak vissza minket.

 

Erre büszkék vagyunk, és minden igyekezetünkkel meg kívánjuk tartani ezt az erényünket.

 

 

 

 


 

Asztali nézet